Hier wil ik meteen aan beginnen. De kipfilet is gevuld met basilicum, plakje kaas en ham. Daarna kreeg hij een flinke laag pako over zich heen en ging hij de oven in. Wij combineren deze krokante gegrilde kipfilet met een groene salade op basis van krulsla, erwtjes, groene asperges en verse munt. Dit gerechtje is opgediend in een wit bord om de groene kleur extra pit te geven.

Gegrilde kipfilets met crumble en groene salade

van krulsla, erwtjes en asperges

Een lichte en gezonde variant van een cordon blue? Probeer deze gegrilde kipfilets met crumble en groene salade van krulsla, erwtjes en asperges. Heerlijk hetzelfde maar dan toch anders. 

Hoofdgerecht

45 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de groene salade

18 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de kipfilets

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Maak ondertussen de salade

    Afwerking