Gebakken cajunaardappelen met kip en ananassalsa

4
  • snuifje chilivlokken
  • 300 g vastkokende aardappelen
  • 4 kipfilets
  • 100 g zoete babymaïs
  • 1 rode ui
  • 2 el cajunkruiden
  • 220 g ananas uit blik, uitgelekt
  • 1 groene peper, zonder zaadjes en fijngehakt
Cajunkruiden kan je ook zelf mengen: 1 el paprikapoeder, 1 el gedroogde oregano, 1 el gemalen zwarte peper, 1 el gedroogde tijm en 1/2 tl chilipoeder.

Snijd de ongeschilde aardappelen in partjes.

Snijd de kipfilets in blokjes.

Pel de rode ui en snijd in ringen.

Leg de aardappelen, de kippenblokjes, de ui en de babymaïs op een grote bakplaat. Meng de cajunkruiden er goed onder. Spreid uit in één laag op de bakplaat.

Zet in een voorverwarmde over van 200°C, en bak 30 minuten tot alles goudbruin en zacht is.

Meng de ananas, groene peper en chilivlokken tot een ananassalsa.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.