Start to cook

French bruschetta’s met fruitsalade

4
20

Ideaal om dat restje stokbrood te verwerken. Doordat het brood droger is slorpt het nog beter het eimengsel op en krijg je heerlijk zachte en volledig doordrongen bruschetta’s!

Snijd het brood in schuine plakjes. Klop de eieren los met de melk. Verhit een pan met een klontje boter. Wentel de stukjes stokbrood door het eimengsel en bak de broodjes langs beide kanten goudbruin tot mooie bruschetta’s.

Snijd de appel in stukjes en besprenkel met het citroensap. Snijd ook de aardbeien en frambozen in stukjes, meng met de appelstukjes en de gesnipperde basilicum.

Beleg de bruschetta’s met de fruitsalade.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.