French bruschetta’s met fruitsalade

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ideaal om dat restje stokbrood te verwerken. Doordat het brood droger is slorpt het nog beter het eimengsel op en krijg je heerlijk zachte en volledig doordrongen bruschetta’s!

Ingrediënten

Recept

Snijd het brood in schuine plakjes. Klop de eieren los met de melk. Verhit een pan met een klontje boter. Wentel de stukjes stokbrood door het eimengsel en bak de broodjes langs beide kanten goudbruin tot mooie bruschetta’s.

Snijd de appel in stukjes en besprenkel met het citroensap. Snijd ook de aardbeien en frambozen in stukjes, meng met de appelstukjes en de gesnipperde basilicum.

Beleg de bruschetta’s met de fruitsalade.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.