Croque monsieur met varkensgehakt

Ingrediënten

  • 500 g varkensgehakt
  • 1 el boter
  • 8 dikke sneden brood
  • augurken in schijfjes gesneden
  • mosterd
  • zilveruitjes
  • ketchup

Recept

Smelt de boter in een pan en bak het gehakt al roerend bruin.

Smeer mosterd op een snede brood en leg er één vierde van het gehakt op. Beleg verder met augurk en zilveruitjes. Sluit af met een snede brood. Bak de croque monsieur in een hiervoor bestemd toestel.

Serveer met ketchup.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.