Croque monsieur

1

Een klassieke croque monsieur maak je met heerlijke ham en kaas, maar je kan ze ook op heel wat andere manieren bereiden: met verschillende soorten beleg en brood bijvoorbeeld. Kies eens voor krentenbrood met geitenkaas, pijnboompitten en honing of bruin brood met kip, parmezaan, spek en Romeinse sla. Laat je inspireren! 

Voor het basisrecept:

  • 2 sneetjes brood
  • 1 sneetje Meesterlyck-ham
  • 1 sneetje jonge kaas
  • Eventueel wat smeerboter
Snijd de croque-monsieur in 4 en serveer als aperitiefhapje, snel en smakelijk.

Besmeer de sneetjes brood met wat boter. 

Beleg het brood met een sneetje kaas en daarop een sneetje ham. Dek af met de andere snee brood en bak in een croquemachine.

Tip: Heb je geen croquemachine, dan kan je ze ook in de pan of in de oven bakken.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.