Croque met zeebarbeel, roomkaas en Oud Brugge

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 200 g zeebarbeelfilet
  • 1 fijngesneden lente-ui
  • 20 g roomkaas (bv. philadelphia)
  • 8 sneden toastbrood
  • 4 sneden oud brugge
  • boter
  • peper en zout

Recept

zeebarbeel

Snijd de zeebarbeelfilets in stukjes van ongeveer 1 cm. Meng de zeebarbeel, de lente-ui en de roomkaas in een kom.
Breng alles op smaak met peper en zout.

croque

Beleg 4 sneden brood met een sneetje Oud Brugge.
Verdeel daarop het zeebarbeelmengsel. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop zodat je een royaal gevulde croque krijgt.
Smeer de croque langs beiden zijden in met boter en bak op een laag vuur tot hij goudbruin is.

Leg de croque in een ovenschaal en plaats in de oven (170°C) tot de kaas gesmolten is.

 

Recept: Jeremy Girvan

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.