100% van bij ons

Ingrediënten
- 200 g zeebarbeelfilet
- 1 fijngesneden lente-ui
- 20 g roomkaas (bv. philadelphia)
- 8 sneden toastbrood
- 4 sneden oud brugge
- boter
- peper en zout
Recept
zeebarbeel
Snijd de zeebarbeelfilets in stukjes van ongeveer 1 cm. Meng de zeebarbeel, de lente-ui en de roomkaas in een kom.
Breng alles op smaak met peper en zout.
croque
Beleg 4 sneden brood met een sneetje Oud Brugge.
Verdeel daarop het zeebarbeelmengsel. Leg er vervolgens telkens een sneetje brood bovenop zodat je een royaal gevulde croque krijgt.
Smeer de croque langs beiden zijden in met boter en bak op een laag vuur tot hij goudbruin is.
Leg de croque in een ovenschaal en plaats in de oven (170°C) tot de kaas gesmolten is.
Recept: Jeremy Girvan
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.