Broodje met eiersla en gedroogde hamsnippers

Bijgerecht
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 4 broodjes
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 4 plakjes geitenkaas Passendale
  • 4 plakjes gedroogde ham (bvb. Gandaham)
  • blaadjes koriander of bladpeterselie
  • peper en zout

Recept

Eerst bereid je de eiersalade: eieren hard koken (8 à 10 min.), pletten, mengen met mayonaise en kruiden met peper en zout.

Nu meng je de eiersalade met de fijngesnipperde gedroogde ham en beleg je het broodje met een plakje geitenkaas van Passendale.

Daarna bestrijk je de broodjes verder met de eiersalade.

Werk af met enkele blaadjes koriander.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.