Er staat al een porseleine schotel op tafel, een ei-vormige schaal. Gevuld met de brochettes van kalf, gebakken aardappelen en een potje met de truffelmayonaise.

Brazade van kalfsvlees met aardappelen en truffelmayonaise

Deze spiesjes van kalfsvlees met aardappelen en truffelmayonaise is een verfijnde maaltijd die je smaakpapillen zeker zal prikkelen. Zorg ervoor dat je het vlees minstens twee uur van tevoren marineert voor de beste smaak, of marineer het de avond ervoor zodat de smaken volledig tot hun recht komen.

Hoofdgerecht

155 min

Moeilijk

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de brazade

    Voor de truffelmayonaise

    Voor de aardappelen

18 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Marineer het vlees minstens 2 uur op voorhand

    Doe de balsamicoazijn, olijfolie, oregano, peterselie en het geperste teentje knoflook in een schaal. Breng op smaak met peper.

    Snijd het vlees in repen van 2 cm dikte. Leg de repen in de marinade en laat ten minste 2 uur marineren.

    Maak de truffelmayonaise

    En verder