Appelmoes maken is heel makkelijk, en het smaakt lekker bij heel wat gerechten. Denk maar aan een klassieker zoals kip met appelmoes. Breng op smaak met suiker en / of kaneel.
Ingrediënten
- appels
- suiker
- kaneelpoeder
Recept
Schil de appelen en verwijder de klokhuizen. Snijd de appelen in stukjes of partjes.
Doe de stukjes in een kookpan en bedek met water.
Laat de appelen tot moes koken. Roer regelmatig. Voeg eventueel wat water toe zodat de appelmoes niet aanbrandt.
Voeg suiker toe naar smaak. Voor appelmoes met kaneel voeg je op het einde een snuifje kaneelpoeder toe.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.