Appelmoes

1

De appels schillen. In stukjes of partjes snijden. Klokhuis verwijderen. 
Opzetten in een kookpan en met water bedekken. 
Tot moes laten koken en regelmatig roeren. 
Eventueel water toevoegen tegen het aanbranden. 
Breng op smaak met kaneelpoeder en suiker als de appelmoes te flauw zou smaken.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.