
Ambachtelijk bruin brood met garnalenslaatje
De beste garnalensalade maak je met verse, Belgische garnalen en wordt nog lekkerder met zelfgemaakte mayonaise.
Ingrediënten
- 200 g grijze garnalen
- 4 el mayonaise
- 2 el yoghurt
- 1/2 citroen
- 2 sneetjes bruin brood
Voor de garnering:
- kleine trostomaatjes
- 1 gekookt eitje
Recept
Meng de mayonaise met de yoghurt en het citroensap.
Rooster de sneetjes brood goudbruin. Snijd de toast schuin doormidden.
Snijd de trostomaatjes en het gekookt eitje in 4 gelijke stukken.
Meng de gepelde garnalen met de citroenmayonaise. En verdeel over de toasten.
Garneren met de stukjes tomaat en ei.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.