Ambachtelijk bruin brood met garnalenslaatje

4

Nog lekkerder met zelfgemaakte mayonaise.

Voor de garnering:

Meng de mayonaise met de yoghurt en het citroensap.

Rooster de sneetjes brood goudbruin. Snijd de toast schuin doormidden.
Snijd de trostomaatjes en het gekookt eitje in 4 gelijke stukken.

Meng de gepelde garnalen met de citroenmayonaise. En verdeel over de toasten.

Garneren met de stukjes tomaat en ei.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.