Aardappelstokjes met kaas en ham

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(5) 25

Ingrediënten

  • 4 middelgrote aardappelen
  • 2 schijven kaas (dik gesneden)
  • 2 schijven gekookte beenham (dik gesneden)

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C.

Snijd de aardappelen, kaas en ham in dunne vierkantjes.

Prik de vierkantjes één voor één op een satéstokje.

Bedek een bakplaat met bakpapier en leg er de satéstokjes op.

Bak gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven.

Serveer meteen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.