
Aardappelstokjes met kaas en ham
Ingrediënten
- 4 middelgrote aardappelen
- 2 schijven kaas (dik gesneden)
- 2 schijven gekookte beenham (dik gesneden)
Recept
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de aardappelen, kaas en ham in dunne vierkantjes.
Prik de vierkantjes één voor één op een satéstokje.
Bedek een bakplaat met bakpapier en leg er de satéstokjes op.
Bak gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven.
Serveer meteen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.