

Bereiding
Voor de aardappelsalade:
Neem de aardappelen, was en schrob ze grondig, snijd ze in vieren en kook ze gaar in licht gezouten water.
Neem een pan en verhit wat olijfolie. Bak hierin de aardappelen tot wanneer ze een krokant korstje hebben.
Haal de aardappelen uit de pan, voeg opnieuw olijfolie toe, snijd de Berloumi in plakjes en grill aan iedere kant tot wanneer ze een goudbruin korstje krijgen.
Verhit opnieuw een pan en rooster de walnoten en pistachenoten een paar minuten. Snijd de vijgen in 6 en verwijder het steeltje.
Was de sla en de spinazie en verdeel over het bord.
Dresseer met de vijgen, aardappelen en geroosterde noten.
Voor de balsamicodressing:
Meng de honing met de balsamicoazijn, honing en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en werk hiermee de salade af.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.