Aardappelen in gebrande boter

Partner

Seppe Nobels

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Ingrediënten

  • 6 vastkokende aardappelen
  • 200 g boter
  • 4 steranijs
  • 6 kruidnagels
  • 6 jeneverbessen
  • 2 tenen knoflook
  • 3 takken tijm
  • 3 takken rozemarijn
  • 3 takken dragon
  • Olijfolie
  • fleur de sel
  • nootmuskaat

Recept

Schrob de aardappelen schoon met een groenteborstel en snijd ze in gelijke stukken.

Kleur de aardappelen in een diepe sauteuse pan in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. 

Voeg er steranijs, kruidnagels, jeneverbessen, gekneusde knoflook, tijm, rozemarijn en dragon aan toe. Laat alles warm worden. 

Voeg vervolgens de boter toe. Laat de stukken aardappel sudderen in de boter tot ze goudbruin en door en door gaar zijn.

Breng op smaak met fleur de sel en nootmuskaat.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.