Aardappelen in gebrande boter

Seppe Nobels
4
  • 6 vastkokende aardappelen
  • 200 g boter
  • 4 steranijs
  • 6 kruidnagels
  • 6 jeneverbessen
  • 2 tenen knoflook
  • 3 takken tijm
  • 3 takken rozemarijn
  • 3 takken dragon
  • Olijfolie
  • fleur de sel
  • nootmuskaat

Schrob de aardappelen schoon met een groenteborstel en snijd ze in gelijke stukken.

Kleur de aardappelen in een diepe sauteuse pan in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg er steranijs, kruidnagels, jeneverbessen, gekneusde knoflook, tijm, rozemarijn en dragon aan toe. Laat alles warm worden. Voeg vervolgens de boter toe. Laat de stukken aardappel sudderen in de boter tot ze goudbruin en door en door gaar zijn.

Breng op smaak met fleur de sel en nootmuskaat.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.