Start to cook

Aardappel- en groentepapillot

4
(45) 45
  • 40 kleine vastkokende aardappelen (bv. krieltjes)
  • 2 rode uien
  • 250 g kerstomaten
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 tl Provençaalse kruiden
  • 4 laurierblaadjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 glas witte wijn
  • 50 g peterselie
  • peper en zout
     

Was de ongeschilde aardappelen en vierendeel ze.
Snijd de paprika in blokjes (0,5 x 0,5 cm), snipper de knoflook fijn en snijd de uien in ringen.
Meng de aardappelen met de uien, de paprikablokjes, de kerstomaten en de knoflook.
Breng op smaak met peper, zout en de Provençaalse kruiden.

Verdeel het aardappelmengsel over 4 grote stukken aluminiumfolie.
Leg er een laurierblad bovenop.
Besprenkel vervolgens met de olijfolie en de witte wijn en bestrooi met de fijngehakte peterselie.
Vouw het aluminiumfolie tot een papillot.

Bak de papillotten 40 minuten op de BBQ, of 25 minuten in de oven op 180°C.
Dien meteen op.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.