Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Was de ongeschilde krieltjes en snijd doormidden.
Snijd de paprika en de courgette in kleine blokjes van 1 cm.
Snijd de kerstomaten in de helft.
Pers de look en snijd de ui in halve ringen.
Doe de aardappelen met de paprika, courgette en kerstomaten in een kom.
Voeg de look en de ui toe en meng goed. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
Verdeel het aardappel-groentemengsel over 4 grote stukken bakpapier of aluminiumfolie. Leg er een laurierblad bovenop.
Besprenkel het mengsel met wat olijfolie en witte wijn en strooi hier wat peterselie over.
Vouw het bakpapier toe zodat de ingrediënten helemaal afgesloten worden, tot een papillot. Bak de papillotten 25 minuten in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.