Smoothie met appel en blauwe bessen

Sofie Dumont laat je proeven van heerlijke gerechten met melk tijdens MelkMoment On The Road

Wil je samen met tv-kok Sofie Dumont ontdekken wat je allemaal kan doen met melk? Kom dan naar onze foodtruck tijdens MelkMoment On The Road. Je vindt ons de komende weekends in Antwerpen, Gent en Hasselt!

Met melk werken is een plezier

We hebben al een heleboel lekkere recepten met melk, yoghurt en andere zuivelproducten voor je klaarstaan. Maar niets beters dan je ook effectief te laten proeven van onze gerechten. Daarom sturen we onze foodtruck de baan op met aan boord tv-chef Sofie Dumont. 

“Met melk werken is een plezier”, vindt Sofie. “Melk geeft smaak en je kunt het op veel verschillende manieren gebruiken in de keuken. Om dat te demonstreren, kook ik in de foodtruck een aantal uiteenlopende gerechten: desserts natuurlijk, maar ook tussendoortjes en soep. Stuk voor stuk recepten die iets bijzonders maken van die kleine momentjes.”

Ontdek verschillende melkgerechten

Kom dus tijdens MelkMoment On The Road proeven van de gerechtjes die Sofie Dumont samen met enkele (food)bloggers voor jou ter plaatse bereidt. En laat je verrassen door de heerlijke creaties die je met een veelzijdig product zoals melk op tafel kan toveren. Voor elke smaak is er wat te ontdekken!

Zet deze data zeker in je agenda:

Telkens van 11u tot 17u.

Maak je eigen smoothies

Maar er is nog meer! Aan de MelkMoment-foodtruck staan ook enkele smoothiebikes op je te wachten. Je kiest zelf de ingrediënten voor jouw favoriete smoothie en dan… trappen maar!

Win een foodtruck aan huis

Er valt ook iets te winnen! Neem ter plaatse deel aan onze fotowedstrijd en maak kans op een bezoek van een foodtruck bij je thuis. Post tijdens je bezoek een foto op Instagram met de hashtag #melkmoment. De origineelste, creatiefste of grappigste foto wordt beloond met een bezoek van een foodtruck aan huis voor 20 genodigden. Lees hier het wedstrijdreglement.

Heb jij ook leuke ideetjes voor gerechten met melk?

Laat het ons weten via Facebook, Instagram of Twitter met #lekkervanbijons. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.