- ronde bakvorm 20 cm dia
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet een taartvorm in met de extra boter en bestuif met de extra bloem.
Smelt de boter. Neem een grote kom en meng er de boter, suiker en vanillesuiker in, mix goed.
Doe de eigelen erbij en klop op tot een lichte massa. Giet er de melk erbij en meng opnieuw.
Zeef de bloem, bakpoeder en zout erbij en meng goed tot een glad beslag.
Neem een aparte kom en klop er het eiwit in stijf. Schep dit voorzichtig onder het beslag.
Giet het beslag voorzichtig in de taartvorm en bestrooi met het kaneelpoeder.
Bak de taart zo’n 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Verlaag de temperatuur tot 165°C en bak nogmaals 25 à 30 minuten.
Prik even in het midden van de taart om te kijken of ze gaar is.
Serveer warm of koud.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.