Appellolly's met frisse melk

8
30
  • 160 g chocolade, in stukjes
  • 1 el boter
  • 2 grote appels
  • toppings naar keuze: smarties, discobolletjes, koekjes,...
  • ijskoude melk

Extra benodigdheden

  • lollystokjes

Smelt de chocolade au bain-marie. Roer goed totdat alle chocolade gesmolten is. Voeg daarna de boter toe.

Snijd de appels in schijven van ongeveer 2 cm dikte. Steek in elke schijf voorzichtig een lollystokje.

Neem een bakplaat en leg er een vel bakpapier op.

Dop de appelschijven in de gesmolten chocolade, leg ze op het vel bakpapier en decoreer ze naar hartenlust met al je toppings.

Laat de appellolly’s na het decoreren best nog een tiental minuutjes opstijven in de koelkast.

Serveer met een heerlijk glas frisse melk. Smakelijk!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.