Rosbief

Rosbief

De benaming rosbief is ontleend aan het Engelse 'roastbeef' wat letterlijk 'gebraden rundvlees' betekent.  Verse rosbief heeft een mooie dieprode kleur. De beste rosbief wordt uit de dikke bil of het kleinhoofd gesneden. Een rosbief weegt gemiddeld tussen de 600 à 800 g, maar kan ook op maat besteld worden bij de beenhouwer. Een rosbief van 600 g is voldoende voor 4 personen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.