We doen eens iets anders... We serveren dit gerechtje op een plankje ipv een bord. Zorgt direct voor een feestlook. De kroketjes van zoete aardappel liggen aan de ene zijde, de andere kant ligt het varkensvlees met gemengde sla, rode ui en rucolapesto.

Zoete aardappelkroketjes met varkenslapjes en pesto van rucola

(2 beoordelingen)

Zoete aardappelkroketjes krijgen in dit recept het gezelschap van sappige varkenslapjes en een pittige rucolapesto. Een combinatie die tegelijk verrassend én vertrouwd smaakt. Extra lekker met flinterdunne rode-uiringetjes en wat extra rucola erbij.

Hoofdgerecht

25 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de rucolapesto

11 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de rucolapesto

    Hak de rucola grof. Doe samen met de oude kaas, knoflook, zonnebloempitten en olijfolie in een blender. Mix tot een gladde pesto. Voeg indien nodig extra olijfolie toe tot de gewenste dikte. Breng verder op smaak met peper en zout.

    En verder