Zelfgemaakte mayonaise

Saus
Type
Preparation time
Bereidingstijd

10

Want alles wat je zelf maakt is toch veel lekkerder? 

Ingrediënten

  • 2 eierdooiers
  • sap van een ½ citroen
  • 1 el mosterd
  • arachideolie of slaolie

Recept

Meng met een garde 2 eierdooiers met 1 el mosterd.

Klop er met een garde neutrale olie onder tot de gewenste dikte.

Voeg het citroensap toe en kruid af met peper en zout.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.