Wok van courgette, spruitjes, appel, spekjes en balsamicoazijn

Hoofdgerecht
4
25

Snijd het spek in stukjes van ongeveer 2 cm. Snijd de courgette met een spiraalsnijder in linten. Spoel de appel, laat ongeschild, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes.

Bak de zonnebloempitten goudbruin in een pan.
Bak het spek krokant in de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak vervolgens de appel in dezelfde pan. Voeg de courgettelinten en de Flower Sprouts toe en roerbak verder.

Meng de maïsolie met de witte balsamicoazijn en honing. Breng verder op smaak met peper en zout. Sprenkel over de salade. Strooi er de zonnebloempitten, de gedroogde cranberries en de gehakte peterselie over en serveer meteen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.