Witloofsoep met boterdiefjes

Soupe
Type
Number of persons
Aantal personen

2

Ingrediënten

Voor 1,5 l soep

Recept

Snijd de harde kern uit de witloofstronken en snijd de stronken fijn.

Maak de prei, de ui en selderij schoon en snijd ze in stukjes.

Laat alle groenten fruiten in de warme vetstof en voeg de geschilde en in stukken gesneden aardappelen toe.

Laat enkele minuten stoven op een zacht vuurtje.

Leng aan met de bouillon, breng aan de kook en laat 30 minuten op een zacht vuur koken (nu en dan roeren).

Mix de soep en breng ze op smaak met peper en zout.

Bak kleine stukjes stokbrood aan in wat boter, strooi over de soep en dien op.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.