Waterkerssoep met een tartaar van Postel hard

Soep
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

25

Groene soep met kaas en komkommer voor een verfrissend maar hartig resultaat. 

Ingrediënten

Recept

Los de groentebouillonblokjes op in warm water.

Snijd de sjalotjes fijn en fruit ze in de olijfolie.

Houd een paar takjes waterkers apart voor versiering.

Voeg de rest toe aan de sjalotjes en stoof 2 min. mee.

Voeg bouillon toe en laat +/- 10 min. zachtjes koken.

Breng op smaak met versgemalen peper.

Snijd de Postel hard en komkommer in kleine blokjes en meng deze met de gehakte olijven.

Serveer in een lepel samen met de soep.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.