Er staat een grote schotel met vegetarische moussaka op tafel. Er is al een portie uitgeschept en op een bordje geserveerd. De moussaka is afgewerkt met verse tijmblaadjes. Op tafel staan ook nog 2 glazen en het plantje verse tijm.

Vegetarische moussaka

met linzen

Ontdek de rijke smaken van Griekenland met onze vegetarische moussaka. Een gerecht boordevol groenten en smaakvolle saus, perfect om te delen.

Hoofdgerecht

65 min

Gemiddeld

Personen 6

Ingrediënten

    Voor de tomatensaus

    En verder

17 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak de tomatensaus

    Pel en snipper de uien. Pers de look. Bak de ui in olijfolie glazig.

    Voeg de look toe en bak 1 minuut mee. Roer er de tijm, Provençaalse kruiden, kaneel en tomatenpuree onder en bak nog eens 1 minuut verder. 

    Gaar ondertussen de aardappelen

    Grill de aubergines

    Maak de ovenschotel