Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de boter en bestrijk er de maïskolven in, kruid met peper en zout en gril op een hete grillpan gaar en goudbruin. Draai ze regelmatig om.
Snipper de rode ui fijn en roerbak 5 minuten in arachideolie. Voeg het gerookte paprikapoeder toe en bak nog 1 minuut mee.
Giet er de passata en de tacosaus onder en laat 10 minuten op een laag vuur sudderen.
Snijd de paprika’s in blokjes en snijd de gegrilde maïskorrels van de kolven.
Snijd de lente-ui in ringen.
Spoel de bonen.
Meng de paprikablokjes met de helft van de maïskorrels, 2/3de van de lente-ui, de bonen, 2/3de van de kaas en de peterselie. Kruid met peper en zout.
Schep enkele lepels van de tomatensaus in een ovenbestendige schaal. Vul de tortilla’s met de groentevulling en rol ze op. Leg ze met de vouwkant naar beneden in de schaal.
Verdeel de rest van de saus over het midden van de tortilla’s.
Verdeel er de resterende maïskorrels over (en eventueel nog een restje van de groentevulling) en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 15 minuten in de oven.
Werk voor het serveren af met de resterende lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.