Varkensspiering met picklessaus

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

40

Een heerlijk simpel gerecht met Belgische pickles. 

Ingrediënten

  • 4 spieringkoteletten
  • 4 eetlepels Belgische pickles
  • 1 dl vleesjus
  • 2 dl room
  • boter
  • nootmuskaat
  • peper en zout

Recept

Kruid het vlees met peper, zout en nootmuskaat en schroei het aan beide zijden dicht. Laat rustig verder bakken tot het vlees gaar is. Haal het vlees uit de pan en laat het rusten.

Ontvet de pan en doe er wat vleesjus bij met de room en de pickles. Door het zuur in de pickles gaat de saus automatisch binden. Breng op smaak met peper en zout.

Warm de koteletten eventueel terug op in de saus. Serveer met gebakken aardappeltjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.