Varkensspiering met picklessaus

4
  • 4 spieringkoteletten
  • 4 eetlepels Belgische pickles
  • 1 dl vleesjus
  • 2 dl room
  • boter
  • nootmuskaat
  • peper en zout

Kruid het vlees met peper, zout en nootmuskaat en schroei het aan beide zijden dicht. Laat rustig verder bakken tot het vlees gaar is. Haal het vlees uit de pan en laat het rusten.

Ontvet de pan en doe er wat vleesjus bij met de room en de pickles. Door het zuur in de pickles gaat de saus automatisch binden. Breng op smaak met peper en zout.

Warm de koteletten eventueel terug op in de saus. Serveer met gebakken aardappeltjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.