Een bordje om meteen aan te vallen! Een sappige varkenskotelet met picklessaus en aardappeltorentjes met verse rozemarijn. Het bestek ligt langs het bordje, bovenaan een witte pepermolen en servette.

Spieringkotelet met picklessaus en aardappeltorentjes

Heb je zin in een heerlijk gerecht met een twist? Probeer deze spieringkotelet met picklessaus en aardappeltorentjes! De aardappeltorentjes zijn een echte eyecatcher en de picklessaus geeft het geheel een verrassende smaak. Smakelijk!

Hoofdgerecht

50 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de aardappelen

11 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Was de aardappelen, schillen hoeft niet. Snijd de aardappelen in hele fijne plakjes met eventueel behulp van een mandoline.

    Leg ze op stapeltjes en steek vast met een satéprikker. Leg de stapeltjes op een ingevette ovenplaat en kruid met peper en zout. Zet gedurende 35-40 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.