Thaise aardappelcurry

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 20

Ingrediënten

  • 4 grote bloemige aardappelen
  • 1 grote ui
  • 1 bussel koriander
  • 1 teentje look
  • 350 ml kokosmelk
  • 1 el zonnebloemolie
  • 200 g pompoen
  • 1 pastinaak
  • 1 el rode currypasta
  • peper en zout
     

Recept

Snipper de ui en look en snijd de aardappelen en alle andere groenten in stukjes van ongeveer 2 cm.

Verhit de zonnebloemolie en wok de groenten.

Voeg de currypasta toe en kruid naar smaak met peper en zout.

Wanneer de groenten zacht worden (na een tiental minuten) voeg je de kokosmelk toe. Laat nog enkele minuten sudderen.

Voeg de versnipperde koriander toe net voor je de curry van het vuur haalt.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.