Thaise aardappelcurry

4
(10) 20
  • 4 grote bloemige aardappelen
  • 1 grote ui
  • 1 bussel koriander
  • 1 teentje look
  • 350 ml kokosmelk
  • 1 el zonnebloemolie
  • 200 g pompoen
  • 1 pastinaak
  • 1 el rode currypasta
  • peper en zout
     

Snipper de ui en look en snijd de aardappelen en alle andere groenten in stukjes van ongeveer 2 cm.
Verhit de zonnebloemolie en wok de groenten.
Voeg de currypasta toe en kruid naar smaak met peper en zout.
Wanneer de groenten zacht worden (na een tiental minuten) voeg je de kokosmelk toe.
Laat nog enkele minuten sudderen.

Voeg de versnipperde koriander toe net voor je de curry van het vuur haalt.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.