Een echte Vlaamse klassieker die smaakt voor jong & oud, een steak mooi gebakken met heerlijke goude frietjes en een salade. De champignonsaus staat langs het bord in een sauspotje. Bestek en servette liggen langs het bord klaar om te starten.

Steak-friet met champignonsaus

Heb je altijd al willen weten hoe je een klassieke steak-friet met champignons perfect klaarmaakt? Wel, wij hebben er het recept voor. Vanaf nu kan je dus ook bij je thuis genieten van een heerlijke steak-friet.

Hoofdgerecht

45 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de champignonsaus

    Voor de mayonaise

23 ingrediënten geselecteerd

Bereiding

    Marineer het vlees

    Meng het paprikapoeder en komijnpoeder onder elkaar en kruid met peper en zout. Bestrijk de filet pur met olie en wrijf ze in met het specerijenmengsel. Laat 10 minuten marineren.

    Maak de champignonsaus

    Maak de mayonaise

    En verder