Springrolls van Noordzeekrab

Ilse D'hooge
4
25

Deze springrolls met Noorzeekrab en groentjes is een lekker eenvoudig en licht voorgerecht of hapje.

Haal het krabvlees uit de poten. Snijd de komkommer in repen.

Giet kokend water in een grote kom waar de rijstvellen in passen. Week de rijstvellen, één voor één in het water. Leg ze op een proper werkblad. Leg er wat geraspte wortel komkommerreepjes, krabvlees en koriander op. Vouw dicht zoals een loempia.

Meng de mayonaise met de chilivlokken. Snijd de limoen in 4 kwartjes.

Schik de springrolls, gehalveerd in kommetjes. Leg er een kwartje limoen bij en een lepel chilimayonaise. Versier met enkele blaadjes koriander.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.