Spiesje van zeeduivel en rode poon met chorizo

Accompagnement
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 20

Vlees en vis, dat is zoals water en vuur? Nee hoor. Vlees en vis kunnen perfect bij elkaar passen. Het bewijs? Dit spiesje met zeeduivel, rode poon en chorizo.  

Ingrediënten

Recept

Snijd de zeeduivel en rode poon in kubusjes van 2 cm.

Maak een marinade met het citroensap, olijfolie, peterselie, zout en peper. Marineer de vis gedurende 15 minuten.

Rijg de vis op spiesjes samen met een champignon, een blokje spek, chorizo en eventueel een blaadje laurier.

Leg de spiesjes op een hete barbecue en draai regelmatig om. Gaar ongeveer 10 minuten.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.