Soep van pastinaak en knolselder met pastinaakchips

4
Voeg aan de pastinaaksoep eens wat peterseliewortel toe, héérlijk!

Schil de pastinaak en de knolselder en snipper de ui en knoflook.
Bak eventjes op in een beetje boter op een zacht vuur.
Stoof alles even en blus met de groentebouillon.
Voeg hierbij de in blokjes gesneden aardappel.
Breng op smaak met peper en zout.
Gaar onder gesloten deksel.

Mix tot een gladde soep en werk af met een beetje truffelpuree of druppels truffelolie naar smaak.
Was de overgebleven pastinaakwortel en snijd in flinterdunne schijfjes.
Frituur deze tot chips en serveer ze bij de soep.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.