Smorrebrod met rode biet, appel en haring

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

2

Preparation time
Bereidingstijd

15

Een pistolet met ham of kaas smaakt altijd, maar als je eens iets anders wil, moet je dit recept zeker eens proberen. De Vlaamse witte haring past perfect bij rode biet en appel, en de yoghurt-mosterddressing maakt het helemaal af.

Ingrediënten

Recept

Meng de yoghurt met de mosterd.

Snijd de voorgekookte rode biet in blokjes.

Snijd de haringfilets in stukjes en de appel in partjes.

Snijd de pistolets open en beleg ze met de veldsla.

Schik er de blokjes rode biet en de partjes appel op. Schik er de stukjes haring op.

Werk af met de scheutjes, kruid met peper en zout en druppel er wat dressing over.

Serveer eventueel met een glaasje Vlaams roodbruin bier.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.