Rode kool met appelen en bloedworst

4

Snijd de rode kool en uien fijn.
Schil en snijd de appelen in stukken en stoof deze samen met de kool en ui in boter en bouillon. Gaar onder gesloten deksel op zacht vuur.
Kruid met peper en zout en een snuifje suiker.

Serveer met de gebakken bloedworst en gekookte aardappelen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.