Rode kool met appelen en bloedworst

Flandria
Partner
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Recept

Snijd de rode kool en uien fijn.

Schil en snijd de appelen in stukken en stoof deze samen met de kool en ui in boter en bouillon. Gaar onder gesloten deksel op zacht vuur. Kruid met peper en zout en een snuifje suiker.

Serveer met de gebakken bloedworst en gekookte aardappelen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.