Rode kool met appelen en bloedworst
Ingrediënten
- 4 bloedworsten
- 2 rode uien
- 3 stoofappelen
- 500 g rode kool
- klontje boter
- 1 dl groentenbouillon
- 600 g aardappelen
- snuifje suiker
- peper en zout
Recept
Snijd de rode kool en uien fijn.
Schil en snijd de appelen in stukken en stoof deze samen met de kool en ui in boter en bouillon. Gaar onder gesloten deksel op zacht vuur. Kruid met peper en zout en een snuifje suiker.
Serveer met de gebakken bloedworst en gekookte aardappelen.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.