![S’mores dip met frambozen en rode besjes S'mores dip maak je met marshmallows die lichtjes in de oven gaan om te smelten en te kleuren. Wij voegden ook nog framboosjes en rode besje toe in onze gietijzeren zwarte pan. Een heerlijk dessert om te dippen met Jules Destrooper koekjes.](/sites/default/files/styles/960w_ratio_2_1/public/images/S%E2%80%99mores%20dip%20met%20frambozen%20en%20rode%20besjes%20%285%29.jpg?itok=oeahQHGg)
![S’mores dip met frambozen en rode besjes S'mores dip maak je met marshmallows die lichtjes in de oven gaan om te smelten en te kleuren. Wij voegden ook nog framboosjes en rode besje toe in onze gietijzeren zwarte pan. Een heerlijk dessert om te dippen met Jules Destrooper koekjes.](/sites/default/files/styles/750w_ratio_6_5/public/images/S%E2%80%99mores%20dip%20met%20frambozen%20en%20rode%20besjes%20%285%29.jpg?itok=zNcL-rGs)
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C.
Hak de chocola in stukjes en verdeel ze over de bodem van een gietijzeren pan.
Verdeel er het fruit en de marshmallows over.
Zet de pan in de oven en laat de marshmallows goudbruin worden.
Serveer de s’mores warm en dip er de koekjes in.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.