Rundvleesspiesjes met witloof

4
20

Voor de rundvleesspiesjes

  • 150 g entrecote, in reepjes van 1 cm dik
  • 1 el honing
  • 2 el sesamzaadjes
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Voor het witloof

  • 1 stronkje witloof, in grove stukken
  • takjes kervel
  • 1 el balsamicoazijn

En verder nog

  • 4 houten spiesjes

Leg de biefstuk in een kom, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Rijg het vlees op de houten spiesjes en bak het vlees aan beide zijden in een pan.

Besprenkel met honing, strooi er de sesamzaadjes over en bak nog 2 minuten.

Bak het witloof in een pan en blus met de balsamicoazijn.

Serveer het witloof met een vleesspiesje en werk af met een takje kervel.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.