Rosbief in bladerdeeg

Claudia Allemeersch
4

Bak het vlees rondom bruin in hete boter en laat het afkoelen in de koelkast.
Hak de sjalotjes en de champignons fijn.
Bak ze kort in een klontje boter, bestrooi met de peterselie en breng op smaak met peper en zout.
Laat afkoelen.

Verwarm de oven voor op 180° C.
Bestrijk het bladerdeeg met het champignonmengsel.
Dep het vlees droog en leg het op de champignons.
Vouw het deeg dicht.
Klop de eidooier los met 1 koffielepel water en bestrijk daarmee het bladerdeeg.
Bak het vlees 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat 10 minuten rusten en snijd in plakjes.

Lekker met gebakken oesterzwammen en ovenaardappeltjes.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.