Rogfilet met little gem en kastanjechampignons

Ilse D'hooge
4
30
  • 4 rogfilets, 140 g per stuk
  • ½ bloemkool
  • 250 g kastanjechampignons
  • 2 slakropjes (little gem)
  • boter en olijfolie
  • peper en zout
  • waterkers

 

Maak de bloemkool schoon en snijd in kleine roosjes van ongeveer een halve centimeter. Snijd de kropjes little gem in de lengte in 4 delen.

Leg de rogfilets in een ovenschaal naast elkaar met een klontje boter en bestrooi met een beetje zeezout. Plaats de schaal in de voorverwarmde oven op 180°C en laat 8 minuten garen.

Verhit een klontje boter en een scheut olijfolie in een pan. Voeg de bloemkoolroosje toe en bak ze goudbruin. Voeg de kastanjechampignons toe, bak 1 minuut en voeg dan de little gem toe. Roerbak nog even.

Serveer de rogfilets op de borden en verdeel de groenten over de vis. Garneer met plukjes waterkers. Lekker met gesmolten boter.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.