Homemade rilette zit in een porseleine potje met een smeermesje bij. Er ligt gegrilde stokbrood bij om zelf aan de slag te gaan. We dienen hem op met wat mosterd of pickles, aan jou de keuze welke je favoriet is.

Rilette van varkenvlees

Een rilette met kerst? Daar zegt iedereen toch ja tegen. Deze spread boordevol aroma's is ideaal om te smeren op knapperig brood. Het voelt als thuiskomen. Een ideaal hapje voor liefhebbers van smaak en traditie. 

Aperitiefhapje

195 min

Moeilijk

Weckpot 1

Ingrediënten

    Afwerking

11 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    1 dag op voorhand

    Kruid de stukken vlees goed met peper en zout. Doe het vlees in een schaal en voeg de tijm en laurier toe.

    Overgiet het vlees met de witte wijn en jenever. Laat dit minstens 12 uur en maximum 24 uur rusten in de koelkast.

    De dag zelf