Pittige peertjes uit de wok met Kazen van bij Ons

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

Ingrediënten

Recept

Schil de peren en snijd ze in vier. Verwijder het klokhuis.

Smelt wat boter in een wok en doe er de peertjes bij.

Strooi er de suiker over en laat licht karameliseren. Blus met het citroensap en de witte wijn.

Laat verder roerbakken tot de peertjes gaar zijn.

Toast het rozijnenbrood en serveer met de peertjes bij de kazen. Plet alle specerijen en het pepertje onder een groot mes en doe ze in de wok. Breng op smaak met vers geraspte nootmuskaat.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.