Pistolet met kipfilet en gember

1
  • 1 bruine pistolet
  • 5 sneetjes kipfilet
  • 1 el yoghurt
  • 1 cm geraspte gember
  • 1 handvol tuinkers
  • het sap van 1 citroen
  • een mespunt boter
     

Meng het citroensap en de gember onder de yoghurt.
Beboter de pistolet.
Leg de sneetjes kipfilet erbovenop.
Verdeel er vervolgens de yoghurt over.
Werk af met de tuinkers.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.