Pastinaakchips met bloemkooldip

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Recept

Was de pastinaakwortel grondig en snijd in flinterdunne plakjes.
Bak de plakjes in schone frituurolie en laat uitlekken op keukenpapier.
Bestrooi met wat zout.
Als de plakjes nog niet krokant genoeg zijn, kan je ze een half uurtje drogen in een geventileerde oven van 90°C.

Hak de bloemkoolroosjes heel fijn en meng ze onder de ricotta.
Daarna voeg je het citroensap en de zure room toe.
Breng op smaak met wat peper en zout.

Serveer de chips met de dipsaus in een afzonderlijk potje.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.