Start to cook
Nieuw van bij ons

Papillot van rode poon met kerstomaten
Ingrediënten
- 4 filets rode poon
- 2 sjalotten
- 200 g kerstomaten
- 200 g zeekraal
- Enkele plukjes basilicum
- Sap en zeste van 1 limoen
- Mespuntje ras-el-hanout
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
Recept
Verwarm de oven voor op 120°C.
Snipper de sjalotten fijn.
Trek, ev met een epileertangetje, de kleine graatjes uit de filets.
Verdeel de rode poonfilets over de vellen bakpapier. Schik er de zeekraal op en de fijngesnipperde sjalot.
Voeg ongeveer 5 kerstomaten toe per papillot.
Roer de ras-el-hanout, limoenzeste en -sap samen onder de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Overgiet de vis met de gekruide olijfolie. Vouw de pakketjes dicht en knoop eventueel dicht met keukentouw.
Plaats in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten.
Haal de papilloten uit de oven en geef er wat verse basilicum bij.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.