Pannenkoekentaart met slagroom

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

6

Preparation time
Bereidingstijd

30

Deze pannenkoekentaart is heel eenvoudig te maken, maar zó lekker! Check zeker ook eens onze tips en ideetjes voor de perfecte pannenkoeken

Ingrediënten

  • beslag voor ca. 16 pannenkoeken
  • 500 ml volle room
  • bloemsuiker naar smaak

Recept

Bak de pannenkoeken en zet even opzij.

Klop de room op samen met de gewenste hoeveelheid bloemsuiker.

Bouw de pannenkoekentaart op door de pannenkoeken te stapelen en ze tussen elke laag rijkelijk te besmeren met de slagroom.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.