Pannenkoeken met chocopasta

Dessert
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 115 g bloem
  • 3 eieren
  • 2 dl melk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 snuifje zout
  • enkele klontjes boter
  • chocopasta

Recept

Gebruik het volgende trucje om de pannenkoeken extra luchtig te maken: scheid de eieren en klop het eiwit apart stijf.

Meng de eigelen met de bloem, melk, het zout en bakpoeder tot een stevige massa. Schep daar het opgeklopte eiwit doorheen.

Verhit een grote pan op een zacht vuurtje en laat wat boter smelten. Schep enkele dikke hoopjes beslag in de pan. Lepel na ongeveer 30 seconden over elke pannenkoek wat chocopasta en schep terug wat beslag over de chocopasta. 

Draai de pannenkoeken om en laat rustig verder bakken tot beide kanten mooi goudbruin zijn.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.