Start to cook

Ga aan de slag met dit basisrecept en maak perfecte pannenkoeken.   

  • 200 g zelfrijzende bloem
  • ½ l melk
  • 30 g fijne suiker
  • 4 eieren
  • Scheut maïsolie
  • Boter

Zeef de bloem in een kom en voeg de suiker toe, maak een kuiltje in het midden en voeg hier de eieren aan toe. Voeg 1/3de van de melk toe en begin het deeg te kloppen met de garde of de handmixer.

Voeg de rest van de melk toe en een snuifje zout.

Het geheel goed mixen tot een egaal deeg. Deeg 15 min. laten rusten.

Bak de pannenkoeken op hoog vuur met een beetje olie en boter.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.