
Geen tijd om een lekker ontbijt te maken? Met deze overnight oats staat het al klaar in de frigo. Het enige wat jij nog moet doen, is afwerken... en opeten natuurlijk!
Ingrediënten
- 1 appel
- 80 g havermoutvlokken
- 1 el pindakaas
- 250 ml melk
- 100 g volle yoghurt
- 1 tl kaneel
Extra garnering:
- 1/2 appel (Jonagold)
- 1 el pindakaas
- snuifje kaneel
Recept
1 dag op voorhand:
Schil en ontpit de appel. Rasp de appel grof.
Roer 1 eetlepel pindakaas los met de melk en yoghurt. Voeg de geraspte appel, havermoutvlokken en kaneel toe. Giet in 2 glazen potjes, dek af en laat 1 nacht zwellen in de koelkast.
De dag zelf:
Garneer met fijngesneden blokjes appel, pindakaas en een snuifje kaneel.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.