Overnight oats met aardbeien, kersen en pruimen

1
10

Overnight oats maak je de avond voordien klaar zodat je 's morgens meteen aan tafel kan. Het perfecte snelle ontbijt als je weinig tijd hebt! 

Per bowl:

  • 100 g aardbeien
  • 1el chiazaad
  • 1el ahornsiroop
  • 1el vanille-extract
  • 125 g havervlokken
  • 125 ml yoghurt
  • sap 1/2 limoen
  • 125 ml melk

afwerking

  • 1 el chocoladedruppels
  • 2 el aardbeien in schijfjes
  • 1tl chiazaad
  • enkele kersen
  • 1 pruim in schijfjes
  • 2 stekelbessen
  • 1 takje munt

Snijd de aardbeien. Plet ze grof met een vork. Voeg het chiazaad, de ahornsiroop en het vanille-extract toe. Roer goed om en voeg de havervlokken, yoghurt, limoensap en melk toe. Roer het geheel nog even door. Plaats in de koelkast en laat een nachtje zwellen.

Afwerken:

Werk je bowl af met een eetlepel chocoladedruppels, chiazaad, schijfjes aardbei en pruim, enkele kersen en een takje munt.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.