Overnight oats met aardbeien, kersen en pruimen

1
10

Overnight oats maak je de avond voordien klaar zodat je 's morgens meteen aan tafel kan. Het perfecte snelle ontbijt als je weinig tijd hebt! 

Per bowl:

  • 100 g aardbeien
  • 1el chiazaad
  • 1el ahornsiroop
  • 1el vanille-extract
  • 125 g havervlokken
  • 125 ml yoghurt
  • sap 1/2 limoen
  • 125 ml melk

afwerking

  • 1 el chocoladedruppels
  • 2 el aardbeien in schijfjes
  • 1tl chiazaad
  • enkele kersen
  • 1 pruim in schijfjes
  • 2 stekelbessen
  • 1 takje munt

Snijd de aardbeien. Plet ze grof met een vork. Voeg het chiazaad, de ahornsiroop en het vanille-extract toe. Roer goed om en voeg de havervlokken, yoghurt, limoensap en melk toe. Roer het geheel nog even door. Plaats in de koelkast en laat een nachtje zwellen.

Afwerken:

Werk je bowl af met een eetlepel chocoladedruppels, chiazaad, schijfjes aardbei en pruim, enkele kersen en een takje munt.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.