Bereiding
Verwarm de oven voor op 185°C.
Snijd het witloof in partjes. Smelt een klontje boter en het witloof beetgaar. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Spoel de aardappelen en snijd ze in even grote partjes. Stoom of kook de aardappelen beetgaar.
Meng de aardappelen met olijfolie en kruid met zout. Leg de partjes witloof en aardappel in een ovenschaal.
Verwijder de korsten van het zuurdesembrood en hak fijn. Rasp de oude kaas. Hak de peterselie fijn.
Meng het zuurdesembrood met de oude kaas, olijfolie, de peterselie en een beetje peper en zout.
Beleg het witloof en de aardappelen met de crumble en zet in de oven gedurende 25-30 minuten.
Lekker met een slaatje als lunch of als bijgerecht.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.