Ingrediënten
- 1 shaker kiwibessen
- 1 dl siroop 1/1 (rietsuiker en water)
- Sap van 2 limoenen
- 1/2 dl Bacardi
- 1/2 dl kiwi-jenever
- handvol munt
- 1 eiwit
Recept
De kiwibessen samen met de jenever, munt, siroop en limoensap mixen en zeven.
Het eiwit, scheut Bacardi en wat limoensap shaken in een beker tot schuimige massa.
Het kiwisap in een cocktailglaasje gieten en tenslotte het eiwit schuim erop gieten.
Afwerken met vers geraspte limoenschil.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.